Radio Voorkeur

Kunststof. Ouderdom zou zegeningen kennen, maar als dat zo is, dan zijn het dubieuze zegeningen. Journaliste en columniste Emma Brunt vertelt in haar boek Slecht nieuws voor iedereen over het meedogenloos voortschrijden van de tijd. Het blijkt een vrolijk boek. Radio 1, 19.00-20.00u.

OBA live. Ex-lijsttrekker van de VVD Hans Dijkstal over de manifestatie zaterdag van de beweging Eén Land, Eén Samenleving waarvan hij een van de grondleggers is. Verder o.m. een debat over het nieuws dat de media biedt: hypes of werkelijkheid? Gesprek met acteur Willem de Wolf over de productie van de Toneelschuur Alles is goed. Muziek van Nels Andrews, Americana uit New Mexico. Radio 5, 19.02-21.02u.

Langs de lijn extra. UEFA Cup voetbal met live wedstrijdflitsen van onder meer Feyenoord - CSKA Moskou, VFL Wolfsburg - sc Heerenveen, Ajax - MSK Zilina en Manchester City - FC Twente. Radio 1, 20.02-23.00u.

Casa Luna. Udo baron Bentinck is rechter en voorzitter van de Raad voor de Scheepvaart. Hij licht de werkwijze van het onderzoeks- en tuchtrechtcollege toe. Radio 1, 0.02-0.45u.