4 dans

4 dans Mecca is a two way street Den Haag: terrein BINK36, start bij kassa korzo5HOOG. Aanvang: 19.30u. Inl/res: www.cadance.nl Een dansevenement speciaal gericht op het thema van het CaDance festival – ‘Dance Territories’ – dat je meeneemt over het terrein van BINK36. Dit terrein, waar tevens de tijdelijke behuizing van het Korzo-theater is gelegen, bevindt zich onder de rook van de ministeries, op het punt waar de spoorlijnen elkaar kruisen en vormt voor Erik Kaiel de inspiratiebron voor Mecca is a two way street: een voorstelling over de kruispunten waarop de Nederlandse samenleving zich anno nu bevindt. Foto Jeroen Bosch muurklimmen muurhangen Bosch, Jeroen

Mecca is a two way street

Den Haag: terrein BINK36, start bij kassa korzo5HOOG. Aanvang: 19.30u. Inl/res: www.cadance.nl

Een dansevenement speciaal gericht op het thema van het CaDance festival – ‘Dance Territories’ – dat je meeneemt over het terrein van BINK36. Dit terrein, waar tevens de tijdelijke behuizing van het Korzo-theater is gelegen, bevindt zich onder de rook van de ministeries, op het punt waar de spoorlijnen elkaar kruisen en vormt voor Erik Kaiel de inspiratiebron voor Mecca is a two way street: een voorstelling over de kruispunten waarop de Nederlandse samenleving zich anno nu bevindt.