3 kunstbeurs

SIERAAD Art Fair Amsterdam: Westergasfabriek. Van 6 t/m 9 nov. www.sieraadartfair.com SIERAAD Art Fair is een internationale kunstbeurs in de Westergasfabriek waar bezoekers sieraden en accessoires rechtstreeks van ontwerpers en zilversmeden kunnen kopen. Van klassieke edelmetalen, al dan niet in combinatie met edelstenen, tot en met onconventionele bijzondere ontwerpen waarbij onverwachte materialen zijn gebruikt. Je kunt tijdens SIERAAD ook met ontwerpers om de tafel gaan zitten om je eigen droomjuweel te realiseren. Geopend: vandaag 14.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot en met zondag 11.00 tot 18.00 uur. Tas van Cindy Jeurissen
SIERAAD Art Fair Amsterdam: Westergasfabriek. Van 6 t/m 9 nov. www.sieraadartfair.com SIERAAD Art Fair is een internationale kunstbeurs in de Westergasfabriek waar bezoekers sieraden en accessoires rechtstreeks van ontwerpers en zilversmeden kunnen kopen. Van klassieke edelmetalen, al dan niet in combinatie met edelstenen, tot en met onconventionele bijzondere ontwerpen waarbij onverwachte materialen zijn gebruikt. Je kunt tijdens SIERAAD ook met ontwerpers om de tafel gaan zitten om je eigen droomjuweel te realiseren. Geopend: vandaag 14.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot en met zondag 11.00 tot 18.00 uur. Tas van Cindy Jeurissen

SIERAAD Art Fair

Amsterdam: Westergasfabriek. Van 6 t/m 9 nov. www.sieraadartfair.com

SIERAAD Art Fair is een internationale kunstbeurs in de Westergasfabriek waar bezoekers sieraden en accessoires rechtstreeks van ontwerpers en zilversmeden kunnen kopen. Van klassieke edelmetalen, al dan niet in combinatie met edelstenen, tot en met onconventionele bijzondere ontwerpen waarbij onverwachte materialen zijn gebruikt. Je kunt tijdens SIERAAD ook met ontwerpers om de tafel gaan zitten om je eigen droomjuweel te realiseren. Geopend: vandaag 14.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot en met zondag 11.00 tot 18.00 uur.