John Lewis

John Lewis „Vanavond kunnen we feestvieren en de almachtige God danken. Martin Luther King moet wel uit de hemel neerkijken en ‘halleluja’ zeggen.” Congreslid John Lewis die tot bloedens toe werd gemarteld omdat hij in Alabama het recht opeiste in blanke gebieden met de bus te reizen in 1965. John Lewis, a Democratic representative from Georgia, on day four of the Democratic National Convention (DNC) at Invesco Field at Mile High in Denver, Colorado, U.S., on Thursday, Aug. 28, 2008. Senator Barack Obama of Illinois will accept his party's nomination for Democratic presidential candidate during his speech at the stadium tonight. Photographer: Daniel Acker/Bloomberg News BLOOMBERG NEWS

„Vanavond kunnen we feestvieren en de almachtige God danken. Martin Luther King moet wel uit de hemel neerkijken en ‘halleluja’ zeggen.”

Congreslid John Lewis die tot bloedens toe werd gemarteld omdat hij in Alabama het recht opeiste in blanke gebieden met de bus te reizen in 1965.