Duitsland: doden bij busongeluk

Duitsland: doden bij busongeluk Ondertussen in de rest van de wereld... Berlijn. Mogelijk twintig mensen zijn gisteravond om het leven gekomen bij een busongeluk in Duitsland. De bus vatte al rijdend vlam op een Duitse snelweg vlakbij Hannover. Tien van de dertig passagiers wisten te ontkomen. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Foto AFP Firefighters extinguish the fire on a bus on a motorway Garbsen near Hanover in northern Germany where around 20 people were feared killed on November 4, 2008. Only around 10 of the around 30 passengers on the bus were able to escape after it burst into flames on the A2 autobahn, the spokesman for the German motorway police said. AFP PHOTO DDP/ STEFAN SIMONSEN GERMANY OUT
Duitsland: doden bij busongeluk Ondertussen in de rest van de wereld... Berlijn. Mogelijk twintig mensen zijn gisteravond om het leven gekomen bij een busongeluk in Duitsland. De bus vatte al rijdend vlam op een Duitse snelweg vlakbij Hannover. Tien van de dertig passagiers wisten te ontkomen. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Foto AFP Firefighters extinguish the fire on a bus on a motorway Garbsen near Hanover in northern Germany where around 20 people were feared killed on November 4, 2008. Only around 10 of the around 30 passengers on the bus were able to escape after it burst into flames on the A2 autobahn, the spokesman for the German motorway police said. AFP PHOTO DDP/ STEFAN SIMONSEN GERMANY OUT AFP