4 ballet

Het Nationale Ballet Den Haag: Lucent Danstheater. Aanvang: 20.15u. Inl: www.ldt.nl Met B allet4all biedt het Nationale Ballet voor elk wat wils. Het technisch niveau van het danserstableau kan worden bewonderd in Etudes va n Harald Lander, een staalkaart van de klassieke dans. 7e Symfonie is Toer van Schayks weerbarstige antwoord op Beethoven. Tw i l i g h t en Tw o zijn voorbeelden van Hans van Manens specialiteit, de ‘t w e e p e r s o o n s ch o r e o g r a f i e . ’ In Tw i l i g h t wordt de machtsstrijd tussen man en vrouw extra vinnig door de scherp gehakte pumps van de vrouw, in Tw o bieden de dansers elkaar tegenwicht en steun. Ballet op verschillende manieren

Het Nationale Ballet

Den Haag: Lucent Danstheater. Aanvang: 20.15u. Inl: www.ldt.nl

Met Ballet4all biedt het Nationale Ballet voor elk wat wils. Het technisch niveau van het danserstableau kan worden bewonderd in Etudes van Harald Lander, een staalkaart van de klassieke dans. 7e Symfonie is Toer van Schayks weerbarstige antwoord op Beethoven. Twilight en Two zijn voorbeelden van Hans van Manens specialiteit, de ‘tweepersoonschoreografie.’ In Twilight wordt de machtsstrijd tussen man en vrouw extra vinnig door de scherp gehakte pumps van de vrouw, in Two bieden de dansers elkaar tegenwicht en steun.