tv film

Ciske de Rat (Guido Pieters, 1984) RTL 8, 20.30-22.40u. Verfilming van Piet Bakkers roman laat een innemend Amsterdams schoffie in de jaren dertig in conflict komen met onredelijke autoriteiten en per ongeluk zijn moeder vermoorden. Danny de Munk zong de nummer-1-hit Ik voel me zo verdomd alleen.

Ciske de Rat(Guido Pieters, 1984)RTL 8, 20.30-22.40u.

Verfilming van Piet Bakkers roman laat een innemend Amsterdams schoffie in de jaren dertig in conflict komen met onredelijke autoriteiten en per ongeluk zijn moeder vermoorden. Danny de Munk zong de nummer-1-hit Ik voel me zo verdomd alleen.

Goldfinger(Guy Hamilton, 1964)Veronica, 20.30-22.45u.

Een van de betere Bondfilms met Sean Connery als 007. Bond neemt het op tegen schurk Gert Fröbe, die de goudvoorraad van Fort Knox wil opblazen. De song van Shirley Bassey werd wereldberoemd evenals de goudgeschilderde Bondgirl Shirley Eaton.