Drie hoeraatjes voor de North Shining Stars

Drie hoeraatjes voor de North Shining Stars Auckland. In Nieuw-Zeeland is gisteren het kampioenschap All Star Cheer International voor cheerleaders begonnen. Teams uit Nieuw-Zeeland en Australië nemen het tegen elkaar op in de grootste cheerleading-competitie van het land. Deze vijf- tot zevenjarigen, de North Shining Stars uit Nieuw-Zeeland, behoren tot de beginnersgroepen. De meisjes hebben les gekregen in armbewegingen, springtechnieken, kreten scanderen en dansen. Er wordt ook al voorzichtig gestunt en gesprongen. Op de foto is te zien hoe ze aan het oefenen zijn. De bedenker van All Star Cheer International is Kimberley Ramsay. Ze gaf haar carrière in fiscaal recht op om zich volledig bezig te houden met cheerleading. Foto AP/ Brett Phibbs The North Shining Stars perform in the tiny division at the All Star Cheer International cheerleading championship in Auckland, New Zealand suburb of Takapuna, Sunday, Nov. 2, 2008. The event was organized by the New Zealand Cheerleading Association and the country's largest American-style cheerleading school, the All Star Cheerleaders. (AP Photo/New Zealand Herald, Brett Phibbs) **New Zealand Out**
Drie hoeraatjes voor de North Shining Stars Auckland. In Nieuw-Zeeland is gisteren het kampioenschap All Star Cheer International voor cheerleaders begonnen. Teams uit Nieuw-Zeeland en Australië nemen het tegen elkaar op in de grootste cheerleading-competitie van het land. Deze vijf- tot zevenjarigen, de North Shining Stars uit Nieuw-Zeeland, behoren tot de beginnersgroepen. De meisjes hebben les gekregen in armbewegingen, springtechnieken, kreten scanderen en dansen. Er wordt ook al voorzichtig gestunt en gesprongen. Op de foto is te zien hoe ze aan het oefenen zijn. De bedenker van All Star Cheer International is Kimberley Ramsay. Ze gaf haar carrière in fiscaal recht op om zich volledig bezig te houden met cheerleading. Foto AP/ Brett Phibbs The North Shining Stars perform in the tiny division at the All Star Cheer International cheerleading championship in Auckland, New Zealand suburb of Takapuna, Sunday, Nov. 2, 2008. The event was organized by the New Zealand Cheerleading Association and the country's largest American-style cheerleading school, the All Star Cheerleaders. (AP Photo/New Zealand Herald, Brett Phibbs) **New Zealand Out** Associated Press

In Nieuw-Zeeland is gisteren het kampioenschap All Star Cheer International voor cheerleaders begonnen. Teams uit Nieuw-Zeeland en Australië nemen het tegen elkaar op in de grootste cheerleading-competitie van het land.

Deze vijf- tot zevenjarigen, de North Shining Stars uit Nieuw-Zeeland, behoren tot de beginnersgroepen. De meisjes hebben les gekregen in armbewegingen, springtechnieken, kreten scanderen en dansen. Er wordt ook al voorzichtig gestunt en gesprongen. Op de foto is te zien hoe ze aan het oefenen zijn.

De bedenker van All Star Cheer International is Kimberley Ramsay. Ze gaf haar carrière in fiscaal recht op om zich volledig bezig te houden met cheerleading.