4 PUZZELEN

Puzzel een plas melk of verf www.bestel.nl, zoek op ‘melkpak’ of ‘verfblik’, 11,90 euro, excl. verzendkosten Gelukkig hebben legpuzzels hoeken en randen, zodat je daar in ieder geval mee kunt beginnen. Aan het einde van de puzzel hou je meestal een heleboel stukjes met dezelfde kleur over, waarmee je nog een stuk lucht of gras moet vol leggen. Erg lastig, want je kunt dan alleen aan de vorm van elk puzzelstukje zien waar het hoort. Wie daar juist op kickt heeft geluk: er zijn nu twee puzzels die maar uit één kleur bestaan (rood en wit) en geen hoeken hebben. De rode moet een plas verf voorstellen en de witte een plas melk. Ze worden geleverd in een leuke verpakking: een verfblik en een melkpak. Je bent pas klaar als je 298 stukjes op de juiste plaats hebt gelegd. De enige houvast dat je hebt, zijn een stuk of vijf kwasten of koeien die heel subtiel op de puzzel zijn afgedrukt. (DV) Met bijdragen van Marten Mantel, David Vlietstra en Robbert Weij Geen hoekjes en allemaal wit

Puzzel een plas melk of verf

www.bestel.nl, zoek op ‘melkpak’ of ‘verfblik’, 11,90 euro, excl. verzendkosten

Gelukkig hebben legpuzzels hoeken en randen, zodat je daar in ieder geval mee kunt beginnen. Aan het einde van de puzzel hou je meestal een heleboel stukjes met dezelfde kleur over, waarmee je nog een stuk lucht of gras moet vol leggen. Erg lastig, want je kunt dan alleen aan de vorm van elk puzzelstukje zien waar het hoort. Wie daar juist op kickt heeft geluk: er zijn nu twee puzzels die maar uit één kleur bestaan (rood en wit) en geen hoeken hebben. De rode moet een plas verf voorstellen en de witte een plas melk. Ze worden geleverd in een leuke verpakking: een verfblik en een melkpak. Je bent pas klaar als je 298 stukjes op de juiste plaats hebt gelegd. De enige houvast dat je hebt, zijn een stuk of vijf kwasten of koeien die heel subtiel op de puzzel zijn afgedrukt. (DV)

Met bijdragen van Marten Mantel, David Vlietstra en Robbert Weij