4 amsterdam

An Israeli gas station attendant stands behind coffee cups labelled with the names of U.S. Republican presidential nominee Senator John McCain (R-AZ) and U.S. Democratic presidential nominee Senator Barack Obama (D-IL) in Ashkelon October Slappe koffie staat op het menu 29, 2008. REUTERS/Amir Cohen (ISRAEL) REUTERS

President’s Night & All-American Breakfast

Melkweg & Stadsschouwburg Amsterdam. Vanaf 19.00u. Prijs: 17,50 euro/15 euro. www.usaelections.nl

De Melkweg en de Stadsschouwburg zijn het toneel van de tweede President’s Night en het All American Breakfast. In de Melkweg vinden debatten, interviews en optredens plaats. Er is tot vroeg in de morgen contact met correspondenten in de VS. ’s Ochtends wordt in de Stadsschouwburg ontbeten met de ochtendkranten en commentatoren, bagels en slappe Amerikaanse koffie. Met o.a. Paul Scheffer, Wouter Bos, en muziek van C-Mon & Kypski en Pedro Delgados.