3 nijmegen

De Nacht van het Witte Huis LUX Nijmegen. Van 22.00-10.00u. Entree 10/8 euro. Reserveren: 0900-5894636 & www.lux-nijmegen.nl Debat, comedy, livemuziek van de Bluegrass Boogiemen, vertoning van de nieuwe Oliver Stone-film W, liveverbinding met CNN en interactieve Amerika-Quiz. Tijdens het All American Breakfast neemt een deskundig panel de eerste uitslagen onder de loep. Met Teije Hidde Donker (Clingendael), Leon Wecke (CICAM), Olivier Nyirubugara (UvA), Hans Bak (Hoogleraar Amerikanistiek), Thomas Gijswijt, (Amerikanistiek, RU) en Bertjan Verbeek (Hoogleraar internationale betrekkingen). Bij het ontbijt: de uitslag broodje

De Nacht van het Witte Huis

LUX Nijmegen. Van 22.00-10.00u. Entree 10/8 euro. Reserveren: 0900-5894636 & www.lux-nijmegen.nl

Debat, comedy, livemuziek van de Bluegrass Boogiemen, vertoning van de nieuwe Oliver Stone-film W, liveverbinding met CNN en interactieve Amerika-Quiz. Tijdens het All American Breakfast neemt een deskundig panel de eerste uitslagen onder de loep. Met Teije Hidde Donker (Clingendael), Leon Wecke (CICAM), Olivier Nyirubugara (UvA), Hans Bak (Hoogleraar Amerikanistiek), Thomas Gijswijt, (Amerikanistiek, RU) en Bertjan Verbeek (Hoogleraar internationale betrekkingen).