2 Lezen

2 Lezen Online tijdschrift Idiomag www.idiomag.com Dit is wel een van de beste uitvindingen ooit: een online muziektijdschrift waarvan de inhoud wordt bepaald door de persoonlijke smaak van de lezer. Als je een account hebt bij last.fm (de website die bijhoudt welke muziek jij luistert op je computer en iPod), dan voer je simpelweg je gebruikersnaam in bij Idiomag. Er verschijnt een tijdschrift voor je neus dat uitsluitend gaat over artiesten waar jij van houdt. Ontzettend fijn als je bijvoorbeeld geen fan bent van Coldplay, en er genoeg van hebt dat je in elk muziekblad het hoofd van zanger Chris Martin tegenkomt. Ook krijg je op Idiomag soms nieuwe of wat obscuurdere artiesten voorgeschoteld die in jouw smaakstraatje passen. En het werkt niet alleen voor last.fm-leden: ook gebruikers van vergelijkbare websites als Pandora, iLike en playlist.com kunnen Idiomag lezen. (MM) Voorkom dat je Chris Martin ziet

Online tijdschrift Idiomag

www.idiomag.com

Dit is wel een van de beste uitvindingen ooit: een online muziektijdschrift waarvan de inhoud wordt bepaald door de persoonlijke smaak van de lezer. Als je een account hebt bij last.fm (de website die bijhoudt welke muziek jij luistert op je computer en iPod), dan voer je simpelweg je gebruikersnaam in bij Idiomag. Er verschijnt een tijdschrift voor je neus dat uitsluitend gaat over artiesten waar jij van houdt. Ontzettend fijn als je bijvoorbeeld geen fan bent van Coldplay, en er genoeg van hebt dat je in elk muziekblad het hoofd van zanger Chris Martin tegenkomt. Ook krijg je op Idiomag soms nieuwe of wat obscuurdere artiesten voorgeschoteld die in jouw smaakstraatje passen. En het werkt niet alleen voor last.fm-leden: ook gebruikers van vergelijkbare websites als Pandora, iLike en playlist.com kunnen Idiomag lezen. (MM)