Federer en Nadal haken af in Parijs

Roger Federer heeft zich gisteren teruggetrokken van de Masters Series in Parijs. De Zwitser heeft een rugblessure. Federer zou gisteren in actie komen in de kwartfinale. Zijn tegenstander James Blake uit de Verenigde Staten kreeg door de blessure van de Zwitser een vrije doorgang naar de halve eindstrijd. De Spanjaard Rafael Nadal begon nog wel aan zijn partij in de kwartfinale tegen de Rus Nikolai Davidenko, maar gaf na de eerste set op met een blessure aan zijn knie. Nadal verloor de set met 6-1. De Argentijnse tennisser David Nalbandian plaatste zich voor de halve finales in Parijs. De als achtste geplaatste Nalbandian versloeg in de kwartfinale de Brit Andy Murray in twee sets: 7-6 (3) 6-3. De Argentijn moet het toernooi winnen om zeker te zijn van deelname aan de Masters Cup, volgende maand in Shanghai.