Bewolkt en vrij zacht

Vanaf morgen laat de zon zich maar heel weinig zien. Op de meeste dagen is het droog, woensdag wordt weer regen verwacht. De middagtemperatuur komt op maximaal 10 tot 14 graden, waarmee het aan de zachte kant is voor begin november.

Vandaag is het nog kil met middagtemperaturen van 7 tot 9 graden, in Limburg 10 graden. Er valt wat regen, maar vanuit het oosten volgen droge perioden. Er waait een matige tot vrij krachtige oostelijke wind, kracht 4 à 5, die de temperatuur kouder doet aanvoelen dan in werkelijkheid. Vannacht is het bewolkt, nevelig en plaatselijk ontstaat misschien wat mist. De temperatuur daalt naar ongeveer 6 graden en de wind neemt af.

Morgen krijgen we de zon waarschijnlijk niet te zien. Het blijft bewolkt en nevelig. Regen wordt niet meer verwacht. Er waait een zwakke tot matige noordoostenwind, rond kracht 3, die milde lucht aanvoert. De maximumtemperatuur varieert van 10 graden in de noordelijke provincies tot 14 in Limburg.

Het weer van morgen houdt vrijwel de hele werkweek aan. Maandag en dinsdag blijft het zo goed als droog, woensdag kan het weer gaan regenen. Op alle dagen wordt het ongeveer 12 graden.