Overige films

Diamonds Are Forever (Guy Hamilton, 1971, Eng). James Bond-film met Sean Connery, Jill St. John en nogal wat locaties in Las Vegas. Veronica, 20.30-22.50u.

Stepmom (Chris Columbus, 1998, VS). Staaltje soap over de machtsstrijd tussen Susan Sarandon en Julia Roberts, respectievelijk de ex en de nieuwe vriendin van Ed Harris, waar het gaat om het moederen over de kinderen uit het gestrande huwelijk. Dan krijgt een van de duellerende dames kanker. RTL8, 20.30-22.55u.

Suske en Wiske: de duistere diamant (Rudi Van Den Bossche, 2004, Bel/Dui). Live-action-verfilming van stripalbum van Willy Vandersteen (album 121) is een film die tussen Kabouter Plop en De schippers van de Kameleon zweeft. Beter geslaagd dan de tv-poppenserie uit de jaren 70. Met Dirk Roofthooft als Lambik en Peter Van Den Begin als Sidonia. Morgen, Ketnet, 9.00-10.30u.