4 ophangen

Voorzichtig hameren
Voorzichtig hameren www.azurroshop.nl

Bloemspijkers

www.azzurroshop.nl zoeken op ‘spijkers’, 14,50 euro exclusief verzendkosten

Hartstikke zonde: een prachtige jaarkalender die dan aan zo’n suf spijkertje in de muur hangt. Dat kan anders, moet de bedenker van de bloemspijkers gedacht hebben. Dus nu zijn er roestvrijstalen spijkers met een vrolijke bloemetjeskop. Niet alleen een prima manier om fotolijstjes aan de wand te krijgen, ook leuk om sleutels aan te hangen. Let wel: de muurbloempjes zijn vrij prijzig. In één verpakking van 14,50 euro zitten zes stuks. Voor de ongeoefende timmerman dus eerst oefenen met huis-tuin-en-keukenspijkers. Als je het eenmaal goed in de vingers hebt en je gaat met het echte werk aan de slag, span dan een stukje vilt of ander zacht materiaal om de kop van de hamer. Om te voorkomen dat je meteen een deuk in de bloemspijker slaat. Dat zou zonde zijn van de 2,42 euro. (BD)