2 testen

Don't try this at home
Don't try this at home www.greensock.com

In de magnetron

www.greensock.com/portfolio/MicroManiac/index.html

Er zijn van die voorwerpen waarvan je altijd al had willen weten wat ermee gebeurt als je ze een tijdje in de magnetron stopt: een tomaat, een plak zeep of een American Football. Op deze site van Micoe Maniac worden allerhande producten drie tot vijf minuten op de hoogste stand in de magnetron gestopt. Van vitaminetabletten, doos eieren, kerstverlichting tot baguettes met chocola. Vergezeld van een hilarisch bijpassend muziekje (Franse chansons bij de baguettes, Italiaanse klassieke muziek bij de tomaat) zie je het proces vorderen van hetgeen je in je eigen magnetron (terecht!) niet durft vanwege de stank en de troep. Klik een item aan en je krijgt een tekstballonnetje in beeld. Onderin bevindt zich een meltdown klok die bij sommige items een verrassend resultaat oplevert. Mag jij raden welk product de grootste bende oplevert… (RW)