Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Algemeen

tv nieuws en documentaires

De naaktkalender België 1, 20.40-21.30u. Eerste deel van een reportageserie waarin tien groepen of verenigingen tegen elkaar strijden om de mooiste naaktkalender te maken. Ze doen dat om uiteenlopende redenen, bijvoorbeeld voor het goede doel. De presentatoren van het programma zijn overigens solidair met de deelnemers.
De naaktkalender België 1, 20.40-21.30u. Eerste deel van een reportageserie waarin tien groepen of verenigingen tegen elkaar strijden om de mooiste naaktkalender te maken. Ze doen dat om uiteenlopende redenen, bijvoorbeeld voor het goede doel. De presentatoren van het programma zijn overigens solidair met de deelnemers.

De naaktkalenderBelgië 1, 20.40-21.30u.

Eerste deel van een reportageserie waarin tien groepen of verenigingen tegen elkaar strijden om de mooiste naaktkalender te maken. Ze doen dat om uiteenlopende redenen, bijvoorbeeld voor het goede doel. De presentatoren van het programma zijn overigens solidair met de deelnemers.

Dokument: Operatie HardslagNed. 2, 22.55-23.50u.

Dokument volgt met twee cameraploegen de Rotterdamse politie bij een grote actie in de wijk Het Oude Westen, gericht tegen criminaliteit, drugsoverlast en prostitutie. Operatie Hardslag toont op aangrijpende wijze de problematiek die achterstandswijken in de grote steden ontwricht.