Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Cultuur

Ik en mijn design (1)

Ik en mijn design (1) klik@nrc.nl Dit is de kubuskast van Niko Pronk uit Breda. „Zelf ontworpen en gemaakt. Inmiddels heeft-ie zich gevuld met allerlei herinneringen, zoals de allereerste lp van The Impressions met de handtekening van Curtis Mayfield.”
Ik en mijn design (1) klik@nrc.nl Dit is de kubuskast van Niko Pronk uit Breda. „Zelf ontworpen en gemaakt. Inmiddels heeft-ie zich gevuld met allerlei herinneringen, zoals de allereerste lp van The Impressions met de handtekening van Curtis Mayfield.” Pronk, Niko

Dit is de kubuskast van Niko Pronk uit Breda. „Zelf ontworpen en gemaakt. Inmiddels heeft-ie zich gevuld met allerlei herinneringen, zoals de allereerste lp van The Impressions met de handtekening van Curtis Mayfield.”