Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Cultuur

5 muziek

5 muziek Motorpsycho Rotterdam: Watt. Aanvang: 20.30u. Vvk: www.watt-rotterdam.nl Vanavond treedt de Noorse rockband Motorpsycho op in het Rotterdamse poppodium WATT. Hun muziek van kan worden omschreven als psychedelische rock, met uit heavy metal, jazz, rock en pop afkomstige elementen. Het drietal debuteerde in 1991 met het heavy metal-album Lobotomizer. Vanaf het album Let Them Eat Cake (2000) koos Motorpsycho voor een meer tegen de pop en jazz aanleunende sound. De laatste cd Little Lucid Moments (2008) bevat slechts vier nummers van epische lengte in psychedelische rockstijl. Noorse rock Tips voor Vanavond uit? Mail naar nextagenda@nrc.nl
5 muziek Motorpsycho Rotterdam: Watt. Aanvang: 20.30u. Vvk: www.watt-rotterdam.nl Vanavond treedt de Noorse rockband Motorpsycho op in het Rotterdamse poppodium WATT. Hun muziek van kan worden omschreven als psychedelische rock, met uit heavy metal, jazz, rock en pop afkomstige elementen. Het drietal debuteerde in 1991 met het heavy metal-album Lobotomizer. Vanaf het album Let Them Eat Cake (2000) koos Motorpsycho voor een meer tegen de pop en jazz aanleunende sound. De laatste cd Little Lucid Moments (2008) bevat slechts vier nummers van epische lengte in psychedelische rockstijl. Noorse rock Tips voor Vanavond uit? Mail naar nextagenda@nrc.nl

Motorpsycho

Rotterdam: Watt. Aanvang: 20.30u. Vvk: www.watt-rotterdam.nl

Vanavond treedt de Noorse rockband Motorpsycho op in het Rotterdamse poppodium WATT. Hun muziek van kan worden omschreven als psychedelische rock, met uit heavy metal, jazz, rock en pop afkomstige elementen. Het drietal debuteerde in 1991 met het heavy metal-album Lobotomizer. Vanaf het album Let Them Eat Cake (2000) koos Motorpsycho voor een meer tegen de pop en jazz aanleunende sound. De laatste cd Little Lucid Moments (2008) bevat slechts vier nummers van epische lengte in psychedelische rockstijl.