Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Cultuur

3 verspillen

3 verspillen Vrachtwagenladingen www.truckspills.com We zien elke dag allerlei vrachtwagens rijden met een vaak onbekende inhoud, waarvan we pas kunnen weten wat ze vervoeren als ze bij een ongeluk betrokken raken, omverklappen en hun vracht over de weg uitspreiden. Maar het is een beetje luguber om daar op te gaan zitten hopen, elke keer als zo’n mysterieuze truck je pad kruist. De site Truckspills.com kan wat nieuwsgierigheid wegnemen, want daarop is een grote verzameling foto’s te vinden van vrachtwagens die bij een ongeluk hun inhoud op het asfalt zijn verloren. Vaak zijn dat hele normale dingen die er – zo verspreid over de weg – nog best vreemd uitzien, zoals kratten bier, pinda’s en lijm. En soms zijn het dingen die sowieso heel raar zijn om vervoerd te worden. Ik bedoel, verrotte worsten, dode alligators, paardenbloed? Wie vervoert dat en waarom? Is er een markt voor dat soort dingen? (MM) Neeeeeee!
3 verspillen Vrachtwagenladingen www.truckspills.com We zien elke dag allerlei vrachtwagens rijden met een vaak onbekende inhoud, waarvan we pas kunnen weten wat ze vervoeren als ze bij een ongeluk betrokken raken, omverklappen en hun vracht over de weg uitspreiden. Maar het is een beetje luguber om daar op te gaan zitten hopen, elke keer als zo’n mysterieuze truck je pad kruist. De site Truckspills.com kan wat nieuwsgierigheid wegnemen, want daarop is een grote verzameling foto’s te vinden van vrachtwagens die bij een ongeluk hun inhoud op het asfalt zijn verloren. Vaak zijn dat hele normale dingen die er – zo verspreid over de weg – nog best vreemd uitzien, zoals kratten bier, pinda’s en lijm. En soms zijn het dingen die sowieso heel raar zijn om vervoerd te worden. Ik bedoel, verrotte worsten, dode alligators, paardenbloed? Wie vervoert dat en waarom? Is er een markt voor dat soort dingen? (MM) Neeeeeee!

Vrachtwagenladingen

www.truckspills.com

We zien elke dag allerlei vrachtwagens rijden met een vaak onbekende inhoud, waarvan we pas kunnen weten wat ze vervoeren als ze bij een ongeluk betrokken raken, omverklappen en hun vracht over de weg uitspreiden. Maar het is een beetje luguber om daar op te gaan zitten hopen, elke keer als zo’n mysterieuze truck je pad kruist. De site Truckspills.com kan wat nieuwsgierigheid wegnemen, want daarop is een grote verzameling foto’s te vinden van vrachtwagens die bij een ongeluk hun inhoud op het asfalt zijn verloren. Vaak zijn dat hele normale dingen die er – zo verspreid over de weg – nog best vreemd uitzien, zoals kratten bier, pinda’s en lijm. En soms zijn het dingen die sowieso heel raar zijn om vervoerd te worden. Ik bedoel, verrotte worsten, dode alligators, paardenbloed? Wie vervoert dat en waarom? Is er een markt voor dat soort dingen? (MM)