Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Cultuur

3 tentoonstelling

3 tentoonstelling Stuffed Eindhoven: Klokgebouw 127-131. T/m 26 okt. Dagelijks 12.00-18.00u. Stuffed lunch dagelijks van 12.00-14.00u. www.stuffedexpostie.nl Stuffed is een expositie waar twaalf kunstenaars en vormgevers nieuw werk presenteren, gemaakt naar aanleiding van de historische collectie dieren van het Milieu Educatie Centrum te Eindhoven. Naast nieuw werk zal er ook een selectie van bestaande werken van andere kunstenaars worden tentoongesteld. Stuffed is een reis door de wereld van het conserveren en prepareren. Het oude ambacht wordt op een nieuwe manier tegen het licht gehouden. Wereld van conserveren opgezette vogel
3 tentoonstelling Stuffed Eindhoven: Klokgebouw 127-131. T/m 26 okt. Dagelijks 12.00-18.00u. Stuffed lunch dagelijks van 12.00-14.00u. www.stuffedexpostie.nl Stuffed is een expositie waar twaalf kunstenaars en vormgevers nieuw werk presenteren, gemaakt naar aanleiding van de historische collectie dieren van het Milieu Educatie Centrum te Eindhoven. Naast nieuw werk zal er ook een selectie van bestaande werken van andere kunstenaars worden tentoongesteld. Stuffed is een reis door de wereld van het conserveren en prepareren. Het oude ambacht wordt op een nieuwe manier tegen het licht gehouden. Wereld van conserveren opgezette vogel

Stuffed

Eindhoven: Klokgebouw 127-131. T/m 26 okt. Dagelijks 12.00-18.00u. Stuffed lunch dagelijks van 12.00-14.00u. www.stuffedexpostie.nl

Stuffed is een expositie waar twaalf kunstenaars en vormgevers nieuw werk presenteren, gemaakt naar aanleiding van de historische collectie dieren van het Milieu Educatie Centrum te Eindhoven. Naast nieuw werk zal er ook een selectie van bestaande werken van andere kunstenaars worden tentoongesteld. Stuffed is een reis door de wereld van het conserveren en prepareren. Het oude ambacht wordt op een nieuwe manier tegen het licht gehouden.