tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Het uur van de wolf: Frits Weeda, fotograaf zonder camera Ned.2, 16.05-17.00u. De meeste foto’s van Amsterdam uit de jaren vijftig en zestig laten optimisme en vooruitgang zien. Fotograaf Frits Weeda toonde met zijn werk tussen 1958 en 1965 vooral de schaduwzijde van de stad. Weeda zelf leed aan hallucinaties en werd opgenomen.
tv nieuws en documentaires Het uur van de wolf: Frits Weeda, fotograaf zonder camera Ned.2, 16.05-17.00u. De meeste foto’s van Amsterdam uit de jaren vijftig en zestig laten optimisme en vooruitgang zien. Fotograaf Frits Weeda toonde met zijn werk tussen 1958 en 1965 vooral de schaduwzijde van de stad. Weeda zelf leed aan hallucinaties en werd opgenomen.

Het uur van de wolf: Frits Weeda, fotograaf zonder cameraNed.2, 16.05-17.00u.

De meeste foto’s van Amsterdam uit de jaren vijftig en zestig laten optimisme en vooruitgang zien. Fotograaf Frits Weeda toonde met zijn werk tussen 1958 en 1965 vooral de schaduwzijde van de stad. Weeda zelf leed aan hallucinaties en werd opgenomen.