tv film

tv film Calender Girls (Nigel Cole, 2003) België 1, 20.40-22.28u. Om geld voor het lokale ziekenhuis in te zamelen, wil vijftiger Chris een naaktkalender uitbrengen. Samen met andere vrouwen van het Womens Institute uit Yorkshire gaat ze naakt op de foto. Het type komedie is niet bijzonder, maar de actrices zijn dat wel. scene uit de film 'Calendar Girls' (2003, Nigel Cole)
tv film Calender Girls (Nigel Cole, 2003) België 1, 20.40-22.28u. Om geld voor het lokale ziekenhuis in te zamelen, wil vijftiger Chris een naaktkalender uitbrengen. Samen met andere vrouwen van het Womens Institute uit Yorkshire gaat ze naakt op de foto. Het type komedie is niet bijzonder, maar de actrices zijn dat wel. scene uit de film 'Calendar Girls' (2003, Nigel Cole) Touchstone Pictures

Calender Girls(Nigel Cole, 2003)België 1, 20.40-22.28u.

Om geld voor het lokale ziekenhuis in te zamelen, wil vijftiger Chris een naaktkalender uitbrengen. Samen met andere vrouwen van het Womens Institute uit Yorkshire gaat ze naakt op de foto. Het type komedie is niet bijzonder, maar de actrices zijn dat wel.