3 spoken word

Giovanca Foto Merlin Daleman Nederland, Amsterdam, 25-03-08 Giovanca in Cafe Oslo. © Foto Merlin Daleman
Giovanca Foto Merlin Daleman Nederland, Amsterdam, 25-03-08 Giovanca in Cafe Oslo. © Foto Merlin Daleman Daleman, Merlin

Crimejazz

Rotterdam: Rotown, Nieuwe Binnenweg 17-19. Zondag 20.15u. Entree: 8/5 euro. www.crimejazz.com

Crimejazz words poetry & beyond is een eigentijds programma waarin diverse vormen van gesproken woord afgewisseld worden met hiphop, folk, nu-soul, jazz en aanverwante muziek. Naast vertelkunsten als klassieke proza wordt ook ruimschoots aandacht besteed aan actuele stijlen als rap-poetry en spoken word. Line-up: singer/songwriter Nick Mulvey, zangeres Giovanca, columnist Sanneke van Hassel, meesterverteller Paul Middelijn en de hiphop & spoken word performer Yassin Alsalman.