tv film

tv film Deep Blue Sea (Renny Harlin, 1999) SBS6, 23.25-01.20u. Eenduidige, maar technisch uiterst vakkundige thriller, waarin medewerkers van een ingestort onderwaterlaboratorium belaagd worden door genetisch gemanipuleerde en daardoor relatief intelligente haaien. De amusante B-film knipoogt flink naar Jaws, maar is lang niet zo spannend. Volgt het principe van de tien kleine negertjes. Wie blijft er aan het eind in leven? Met onder anderen Samuel L. Jackson, LL Cool J en Saffron Burrows.
tv film Deep Blue Sea (Renny Harlin, 1999) SBS6, 23.25-01.20u. Eenduidige, maar technisch uiterst vakkundige thriller, waarin medewerkers van een ingestort onderwaterlaboratorium belaagd worden door genetisch gemanipuleerde en daardoor relatief intelligente haaien. De amusante B-film knipoogt flink naar Jaws, maar is lang niet zo spannend. Volgt het principe van de tien kleine negertjes. Wie blijft er aan het eind in leven? Met onder anderen Samuel L. Jackson, LL Cool J en Saffron Burrows.

Deep Blue Sea (Renny Harlin, 1999)SBS6, 23.25-01.20u.

Eenduidige, maar technisch uiterst vakkundige thriller, waarin medewerkers van een ingestort onderwaterlaboratorium belaagd worden door genetisch gemanipuleerde en daardoor relatief intelligente haaien. De amusante B-film knipoogt flink naar Jaws, maar is lang niet zo spannend. Volgt het principe van de tien kleine negertjes. Wie blijft er aan het eind in leven? Met onder anderen Samuel L. Jackson, LL Cool J en Saffron Burrows.