tv nieuws en documentaires

Dokument: IJburg Angels Ned.2, 22.50-23.40u. Voor zes rolstoelgebonden, verstandelijk gehandicapte meiden komt na jaren een droom uit: ze krijgen een eigen huis in de Amsterdamse wijk IJburg. Claudia Tellegen volgt ouders die hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zelf de zorg regelen voor hun gehandicapte dochters.
Dokument: IJburg Angels Ned.2, 22.50-23.40u. Voor zes rolstoelgebonden, verstandelijk gehandicapte meiden komt na jaren een droom uit: ze krijgen een eigen huis in de Amsterdamse wijk IJburg. Claudia Tellegen volgt ouders die hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zelf de zorg regelen voor hun gehandicapte dochters.

Tegenlicht: de Eeuw van AziëNed.2, 20.55-21.45u.

Ruim tweeduizend jaar was Azië het centrum van de wereld. Na een pauze van een paar honderd jaar keert het nu terug naar zijn natuurlijke positie. De 21ste eeuw wordt de eeuw van Azië en het is in ons aller belang dat het Westen dit inziet, waarschuwt oud-VN-ambassadeur Kishore Mahbubani.

Dokument: IJburg AngelsNed.2, 22.50-23.40u.

Voor zes rolstoelgebonden, verstandelijk gehandicapte meiden komt na jaren een droom uit: ze krijgen een eigen huis in de Amsterdamse wijk IJburg. Claudia Tellegen volgt ouders die hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zelf de zorg regelen voor hun gehandicapte dochters.