Zelfbewust Rusland

Zelfbewust Rusland Dinsdag erkende de Russische president Dmitri Medvedev de onafhankelijkheid van Zuid-Ossetië en Abchazië. Een dag later prijkte deze middelvinger op de omslag van de Russische tabloid Tvoj Den (Jouw Dag). Een gebaar bedoeld voor het Westen. De onderkop leest: ‘Voor het eerst in vele jaren heeft Rusland het Westen duidelijk getoond dat het niet van plan is te leven volgens het westerse aanwijsstokje.’ Tvoj Den heeft een oplage van 350.000 exemplaren en heeft een omstreden reputatie.
Zelfbewust Rusland Dinsdag erkende de Russische president Dmitri Medvedev de onafhankelijkheid van Zuid-Ossetië en Abchazië. Een dag later prijkte deze middelvinger op de omslag van de Russische tabloid Tvoj Den (Jouw Dag). Een gebaar bedoeld voor het Westen. De onderkop leest: ‘Voor het eerst in vele jaren heeft Rusland het Westen duidelijk getoond dat het niet van plan is te leven volgens het westerse aanwijsstokje.’ Tvoj Den heeft een oplage van 350.000 exemplaren en heeft een omstreden reputatie.

Dinsdag erkende de Russische president Dmitri Medvedev de onafhankelijkheid van Zuid-Ossetië en Abchazië. Een dag later prijkte deze middelvinger op de omslag van de Russische tabloid Tvoj Den (Jouw Dag). Een gebaar bedoeld voor het Westen. De onderkop leest: ‘Voor het eerst in vele jaren heeft Rusland het Westen duidelijk getoond dat het niet van plan is te leven volgens het westerse aanwijsstokje.’ Tvoj Den heeft een oplage van 350.000 exemplaren en heeft een omstreden reputatie.