IFA 2008: Logitechs draadloze Squeezebox Boom

Logitech Boom_Straight_540x247_1.jpg“Vergeet alles over ons wat je al wist”, vraagt de presentator van Logitechs persconferentie op IFA 2008. Met andere woorden: vergeet de muizen en keyboards die dit bedrijf al jarenlang maakt. Logitech probeert de huiskamer te veroveren met het Squeezebox-systeem: een draadloze infrastructuur die het mogelijk maakt om muziek bestanden van de pc overal in huis af te spelen. Net zoals ook Sonos, Philips, Sony en nog een heleboel merken dat doen. Logitech nieuwtje op IFA is de  Squeezebox Boom: een gettoblaster met de omvang van een pak melk, die via het thuisnetwerk  muziek van het Squeezebox systeem kan afspelen. Inclusief ethernet en wifi-aansluiting en het apparaat dubbelt ook meteen als wekker.

De verkoopprijs bedraagt 280 euro, verkrijgbaar vanaf september.

    • Marc Hijink