Zeeland Nazomer Festival

Zeeland Nazomer Festival Zeeland Het Zeeland Nazomer Festival laat nieuwe voorstellingen zien op bijzondere locaties. In de Opslag voor Radioactief Afval in Borssele wordt Kwartet gespeeld, Heiner Müllers bewerking van de brievenroman Les Liaisons dangereuses. Vandaag geen vis, een nieuw stuk van Judith de Rijke, vindt plaats in Zeeuwse huiskamers. Rond een paar bunkers op Walcheren speelt Strindbergs huwelijksdrama Dodendans. Aan de rand van Goes is Zilke, muziektheater over een circus. De Abdij van Middelburg is het festivalhart. T/m 6 sept. Inl 0900-3300033 of www.nazomerfestival.nl.
Zeeland Nazomer Festival Zeeland Het Zeeland Nazomer Festival laat nieuwe voorstellingen zien op bijzondere locaties. In de Opslag voor Radioactief Afval in Borssele wordt Kwartet gespeeld, Heiner Müllers bewerking van de brievenroman Les Liaisons dangereuses. Vandaag geen vis, een nieuw stuk van Judith de Rijke, vindt plaats in Zeeuwse huiskamers. Rond een paar bunkers op Walcheren speelt Strindbergs huwelijksdrama Dodendans. Aan de rand van Goes is Zilke, muziektheater over een circus. De Abdij van Middelburg is het festivalhart. T/m 6 sept. Inl 0900-3300033 of www.nazomerfestival.nl.

Zeeland

Het Zeeland Nazomer Festival laat nieuwe voorstellingen zien op bijzondere locaties. In de Opslag voor Radioactief Afval in Borssele wordt Kwartet gespeeld, Heiner Müllers bewerking van de brievenroman Les Liaisons dangereuses. Vandaag geen vis, een nieuw stuk van Judith de Rijke, vindt plaats in Zeeuwse huiskamers. Rond een paar bunkers op Walcheren speelt Strindbergs huwelijksdrama Dodendans. Aan de rand van Goes is Zilke, muziektheater over een circus. De Abdij van Middelburg is het festivalhart.

T/m 6 sept. Inl 0900-3300033 of www.nazomerfestival.nl.