Uitmarkt Junior

Uitmarkt Junior Amsterdam Jonge Uitmarktbezoekers kunnen zich dit weekend uitleven op de Uitmarkt Junior, in en om Sciencecenter Nemo. Er is een doorlopend programma met o.a circus Elleboog en theatergroep Stout. Buiten geven musea workshops zoals raketten bouwen en bollywood dansen. Ook wordt er gedrumd op emmers en vaten en treden Hakim en Kinderen voor Kinderen op. En zondag is er een voorproefje van de nieuwe musical The Sound of Music, waarbij Maria en de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp liedjes zingen. Inl www.uitmarkt.nl

Amsterdam

Jonge Uitmarktbezoekers kunnen zich dit weekend uitleven op de Uitmarkt Junior, in en om Sciencecenter Nemo. Er is een doorlopend programma met o.a circus Elleboog en theatergroep Stout. Buiten geven musea workshops zoals raketten bouwen en bollywood dansen. Ook wordt er gedrumd op emmers en vaten en treden Hakim en Kinderen voor Kinderen op. En zondag is er een voorproefje van de nieuwe musical The Sound of Music, waarbij Maria en de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp liedjes zingen.

Inl www.uitmarkt.nl