Uitmarkt

Uitmarkt BUITENLAND Amsterdam Onderdeel van de Uitmarkt, de opmaat van het nieuwe culturele seizoen, is Theater op het Leidseplein op zaterdag en zondag. Rondom het plein houden de Stadsschouwburg, de Melkweg en Theater Bellevue open huis. De Nederlandse theatergezelschappen presenteren er voorstellingen en lichten hun plannen toe. Verder: in de Theater Fabriek Amsterdam zijn za & zo NDSM-kunstveilingen (12-18u) en op het Java-eiland is van 60 containers een kasteel gebouwd dat dient als museumkwartier. Van 29 t/m 31 aug. Inl programma: www.uitmarkt.nl

Amsterdam

Onderdeel van de Uitmarkt, de opmaat van het nieuwe culturele seizoen, is Theater op het Leidseplein op zaterdag en zondag. Rondom het plein houden de Stadsschouwburg, de Melkweg en Theater Bellevue open huis. De Nederlandse theatergezelschappen presenteren er voorstellingen en lichten hun plannen toe. Verder: in de Theater Fabriek Amsterdam zijn za & zo NDSM-kunstveilingen (12-18u) en op het Java-eiland is van 60 containers een kasteel gebouwd dat dient als museumkwartier.

Van 29 t/m 31 aug. Inl programma: www.uitmarkt.nl