tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Een jaar lang Mis(s) Ned.2, 19.25-20.00u. Tweede deel van een documentaire over Reni de Boer, die vorig jaar werd gekozen tot Mis(s). Ze werd daarmee ambassadeur voor Onbeperkt Nederland, een organisatie die zich inzet voor de belangen van gehandicapten. Zelf heeft Reni MS en zit daarom in een rolstoel. Reni de Boer, " Mis(s) 2007" in de Tweede Kamer der Staten Generaal.foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C== Den Haag, 12 februari 2008 Mentzel, Vincent

Een jaar lang Mis(s)Ned.2, 19.25-20.00u.

Tweede deel van een documentaire over Reni de Boer, die vorig jaar werd gekozen tot Mis(s). Ze werd daarmee ambassadeur voor Onbeperkt Nederland, een organisatie die zich inzet voor de belangen van gehandicapten. Zelf heeft Reni MS en zit daarom in een rolstoel.