tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Moslim comedians stand up Ned.2, 23.20-00.25u. In deze uitzending van Het Uur van de Wolf worden vijf Amerikaanse islamitische komieken gevolgd. Na 11 september kregen ze het advies zich ‘koest’ te houden en niet op te vallen, maar dat druist in tegen hun ambities. Ze kunnen niet anders dan het podium beklimmen.
tv nieuws en documentaires Moslim comedians stand up Ned.2, 23.20-00.25u. In deze uitzending van Het Uur van de Wolf worden vijf Amerikaanse islamitische komieken gevolgd. Na 11 september kregen ze het advies zich ‘koest’ te houden en niet op te vallen, maar dat druist in tegen hun ambities. Ze kunnen niet anders dan het podium beklimmen.

Moslim comedians stand upNed.2, 23.20-00.25u.

In deze uitzending van Het Uur van de Wolf worden vijf Amerikaanse islamitische komieken gevolgd. Na 11 september kregen ze het advies zich ‘koest’ te houden en niet op te vallen, maar dat druist in tegen hun ambities. Ze kunnen niet anders dan het podium beklimmen.