Sonic Voices, Rocking Hard

Sonic Voices, Rocking Hard Amsterdam Nathalie Bruys is geluidskunstenaar en co-curator van Sonic Voices, Rocking Hard. Haar werkwijze vormt het hart van de expositie in Montevideo, het Nederlands Instituut voor Mediakunst. Naast de fascinatie voor geluid en muziek delen de kunstenaars die Bruys voor deze expositie bijeenbracht deze belangstelling. Tijdens de Uitmarkt zijn op vrijdag en zaterdag vanaf 20u op de Stubnitzboot op de kop van het Java-eiland optredens van kunstenaars uit de expositie. T/m 2 nov Montevideo, Keizersgracht 264. Di-za en elke 1e zo van de maand en 31 aug van 13-18u

Amsterdam

Nathalie Bruys is geluidskunstenaar en co-curator van Sonic Voices, Rocking Hard. Haar werkwijze vormt het hart van de expositie in Montevideo, het Nederlands Instituut voor Mediakunst. Naast de fascinatie voor geluid en muziek delen de kunstenaars die Bruys voor deze expositie bijeenbracht deze belangstelling. Tijdens de Uitmarkt zijn op vrijdag en zaterdag vanaf 20u op de Stubnitzboot op de kop van het Java-eiland optredens van kunstenaars uit de expositie.

T/m 2 nov Montevideo, Keizersgracht 264. Di-za en elke 1e zo van de maand en 31 aug van 13-18u