Robert Zandvliet

Robert Zandvliet Heerenveen De grote expositiezaal van Museum Belvédère bestaat uit een grote serie werken op papier van Robert Zandvliet die als een fries wordt getoond. Ze hebben het menselijk gelaat als onderwerp en worden dicht tegen elkaar gepresenteerd, slechts op enkele plaatsen onderbroken door een groot landschapsschilderij. Het menselijk gelaat is gereduceerd tot het absolute minimum met alleen ogen, neus en mond. Het fries gaat een wisselwerking aan met de architectuur van het museum. T/m 30 nov Museum Belvédère, Oranje Nassaulaan 12. Di- zo.

Heerenveen 

De grote expositiezaal van Museum Belvédère bestaat uit een grote serie werken op papier van Robert Zandvliet die als een fries wordt getoond. Ze hebben het menselijk gelaat als onderwerp en worden dicht tegen elkaar gepresenteerd, slechts op enkele plaatsen onderbroken door een groot landschapsschilderij. Het menselijk gelaat is gereduceerd tot het absolute minimum met alleen ogen, neus en mond. Het fries gaat een wisselwerking aan met de architectuur van het museum.

T/m 30 nov Museum Belvédère, Oranje Nassaulaan 12. Di- zo.