Reizen naar China en Tibet

Reizen naar China en Tibet Utrecht Fotograaf Koes Wessing (1942) reisde in 2006 en 2007 enkele maanden door China. De expositie Reizen naar China en Tibet in het Centraal Museum laat een selectie van veertig foto’s zien die tijdens die reizen zijn gemaakt. Wessing zocht de bevolkingsgroepen op die niet profiteren van de modernisering, zoals in de mijnstreek Datong of in Kashgar, het gebied waar de Turks-islamitische Oeigoeren wonen. Maar ook zijn beelden van Shanghai, Peking en Chongqing tonen de rafelranden van de Chinese economie. T/m 26 okt Centraal Museum, Nicolaaskerkhof 10. Di-zo 11-17u
Reizen naar China en Tibet Utrecht Fotograaf Koes Wessing (1942) reisde in 2006 en 2007 enkele maanden door China. De expositie Reizen naar China en Tibet in het Centraal Museum laat een selectie van veertig foto’s zien die tijdens die reizen zijn gemaakt. Wessing zocht de bevolkingsgroepen op die niet profiteren van de modernisering, zoals in de mijnstreek Datong of in Kashgar, het gebied waar de Turks-islamitische Oeigoeren wonen. Maar ook zijn beelden van Shanghai, Peking en Chongqing tonen de rafelranden van de Chinese economie. T/m 26 okt Centraal Museum, Nicolaaskerkhof 10. Di-zo 11-17u Wessing, Koes

Utrecht

Fotograaf Koes Wessing (1942) reisde in 2006 en 2007 enkele maanden door China. De expositie Reizen naar China en Tibet in het Centraal Museum laat een selectie van veertig foto’s zien die tijdens die reizen zijn gemaakt. Wessing zocht de bevolkingsgroepen op die niet profiteren van de modernisering, zoals in de mijnstreek Datong of in Kashgar, het gebied waar de Turks-islamitische Oeigoeren wonen. Maar ook zijn beelden van Shanghai, Peking en Chongqing tonen de rafelranden van de Chinese economie.

T/m 26 okt Centraal Museum, Nicolaaskerkhof 10. Di-zo 11-17u