op nrcnext.nl

In de weblogs

Toespraak Obama

Barack Obama zou afgelopen nacht op de laatste dag van de Democratische conventie een toespraak houden. Het was gisteren precies 45 jaar geleden dat Martin Luther King zijn befaamde I have a Dream-speech hield. Correspondent Tom-Jan Meeus blogt over de verkiezingen vanuit Denver en doet verslag van de speech van Obama.

Video en foto’s op nrcnext.nl/race08

Gevange van het Kremlin

„Tot volgende week kan ik niet terug naar Georgië”, zegt Michel Krielaars in Moskou. De Russische bureaucratie is een eindeloos labyrint om een visum te verlengen. Vooral als er verkeerde wegen worden ingeslagen. Daarom kan ik tot volgende week vrijdag niet terug naar Georgië of naar Zuid-Ossetië.”

Lees het weblog van Michel Krielaars op nrc.nl/moskou

Nieuwe weblog

Cartoons

Nieuw op de site van NRC Handelsblad is een verzameling van cartoons, politieke tekeningen en illustraties uit nrc.next en NRC Handelsblad.

Bekijk een selectie op nrc.nl/cartoons