Obama koos voor een stadion

Obama koos voor een stadion Denver. De Amerikaanse presidentskandidaat Barack Obama zou afgelopen nacht om vier uur Nederlandse tijd (nadat deze krant naar de drukker was) zijn toespraak voor de Democratische conventie houden in dit stadion, in plaats van in de congreshal van Denver. Obama hoopt in zo’n vol stadion met 76.000 mensen het beste het enthousiasme van zijn aanhangers te kunnen laten zien. Foto AFP Bekijk de speech via nrcnext.nl/race08 Invesco Field at Mile High, the venue for the final night of the Democratic National Convention (DNC) sits empty before the general public is let in August 28, 2008 in Denver, Colorado. Illinois Sen. Barack Obama will officially accept his party's nomination for president later August 28. Doug Pensinger/Getty Images/AFP = FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS AND TELEVISION USE ONLY = AFP