Lucassen en Jasper de Beijer

Lucassen en Jasper de Beijer Den Haag In Galerie Nouvelles Images exposeert Reinier Lucassen, bekend als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de nieuwe figuratie. Tegenwoordig maakt hij ook assemblages, een soort kleine kijkkastjes waarin humor een rol speelt. Tegelijkertijd presenteert Jasper de Beijer zijn nieuwe fotowerken Riveted Kingdom Dreaming in Steel and Stone, waarbij grote ingenieursprojecten uit de Victoriaanse tijd worden gecombineerd met de romantiek uit die tijd. Tot 1 okt Galerie Nouvelles Images, Westeinde 22. Open di-za 11-17h

Den Haag

In Galerie Nouvelles Images exposeert Reinier Lucassen, bekend als een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de nieuwe figuratie. Tegenwoordig maakt hij ook assemblages, een soort kleine kijkkastjes waarin humor een rol speelt.

Tegelijkertijd presenteert Jasper de Beijer zijn nieuwe fotowerken Riveted Kingdom Dreaming in Steel and Stone, waarbij grote ingenieursprojecten uit de Victoriaanse tijd worden gecombineerd met de romantiek uit die tijd.

Tot 1 okt Galerie Nouvelles Images, Westeinde 22. Open di-za 11-17h