Junior Gergiev Festival

Junior Gergiev Festival KINDEREN Rotterdam Het lijkt zo simpel wat een dirigent doet: voor het orkest staan en met zijn handen zwaaien. Maar zo eenvoudig is het niet. Otto Tausk (zelf dirigent) vertelt tijdens het Junior Gergiev Muziekfestival wat er nog meer bij komt kijken. Na zijn verhaal mogen kinderen voor één keer de zaal insluipen, waar dirigent Valery Gergiev aan het werk is. Zo kunnen ze met eigen ogen zien wat er allemaal gebeurt als hij en het orkest samen aan het oefenen zijn. Over de andere (junior)concerten in het festival volgende week meer. Za 6 sept van 11-11u45 en van 12-13u Grote Zaal, de Doelen. Borggreve, Marco

Rotterdam

Het lijkt zo simpel wat een dirigent doet: voor het orkest staan en met zijn handen zwaaien. Maar zo eenvoudig is het niet. Otto Tausk (zelf dirigent) vertelt tijdens het Junior Gergiev Muziekfestival wat er nog meer bij komt kijken. Na zijn verhaal mogen kinderen voor één keer de zaal insluipen, waar dirigent Valery Gergiev aan het werk is. Zo kunnen ze met eigen ogen zien wat er allemaal gebeurt als hij en het orkest samen aan het oefenen zijn. Over de andere (junior)concerten in het festival volgende week meer.

Za 6 sept van 11-11u45 en van 12-13u Grote Zaal, de Doelen.