Grace is gone

Grace is gone In 5 bioscopen Zijn in Irak dienende vrouw Grace is omgekomen. Het lukt de man niet om dit verschrikkelijke bericht aan zijn twee dochters te vertellen. Dus neemt hij hen mee in de auto richting een pretpark waarvan hij weet dat zijn jongste dochtertje er altijd nog graag heen wilde. Debuterend regisseur en scenarist James Strouse houdt er in de eerste helft van zijn film een eenvoudige, maar zeer effectieve filmstijl op na, die nauw aansluit op zijn door John Cusack gespeelde hoofdpersoon. Grace is gone. Regie: James Strouse. Met: John Cusack. scene uit de film Grace Is Gone (2007) FOTO: Paradiso
Grace is gone In 5 bioscopen Zijn in Irak dienende vrouw Grace is omgekomen. Het lukt de man niet om dit verschrikkelijke bericht aan zijn twee dochters te vertellen. Dus neemt hij hen mee in de auto richting een pretpark waarvan hij weet dat zijn jongste dochtertje er altijd nog graag heen wilde. Debuterend regisseur en scenarist James Strouse houdt er in de eerste helft van zijn film een eenvoudige, maar zeer effectieve filmstijl op na, die nauw aansluit op zijn door John Cusack gespeelde hoofdpersoon. Grace is gone. Regie: James Strouse. Met: John Cusack. scene uit de film Grace Is Gone (2007) FOTO: Paradiso Paradiso

In 5 bioscopen 

Zijn in Irak dienende vrouw Grace is omgekomen. Het lukt de man niet om dit verschrikkelijke bericht aan zijn twee dochters te vertellen. Dus neemt hij hen mee in de auto richting een pretpark waarvan hij weet dat zijn jongste dochtertje er altijd nog graag heen wilde. Debuterend regisseur en scenarist James Strouse houdt er in de eerste helft van zijn film een eenvoudige, maar zeer effectieve filmstijl op na, die nauw aansluit op zijn door John Cusack gespeelde hoofdpersoon.

Grace is gone. Regie: James Strouse. Met: John Cusack.