Goodbye Dollar

Goodbye Dollar Amsterdam De dollar heeft een groot identiteitsprobleem. Niemand wil ze meer, de greenbacks uit het land van de voorheen onbegrensde mogelijkheden. Wat heeft het vallen van de wereldmunt voor invloed op ons dagelijks bestaan? Club Interbellum doet de dollar op 30 augustus uitgeleide met een avond vol debatten, columns, muziek en films. De avond wordt afgesloten met een all American High School Prom met punch, popcorn, cola en de High School-band Mr Knowitall. 30 aug van 20u30-04u De Balie, Kl. Gartmanplantsoen 10. Inl www.ClubInterbellum.nl Euros, from a recent sale, lay next to American currency in the cash register of Loaves & Fishes Cookshop June 15, 2008 in Bridgehampton, in the Hamptons section of Long Island, New York. Like several Hampton retailers, they have begun accepting Euros as payment, catering to the large amounts of visiting Europeans and the weak dollar. This is the first year they are doing so. Annie Tritt/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Goodbye Dollar Amsterdam De dollar heeft een groot identiteitsprobleem. Niemand wil ze meer, de greenbacks uit het land van de voorheen onbegrensde mogelijkheden. Wat heeft het vallen van de wereldmunt voor invloed op ons dagelijks bestaan? Club Interbellum doet de dollar op 30 augustus uitgeleide met een avond vol debatten, columns, muziek en films. De avond wordt afgesloten met een all American High School Prom met punch, popcorn, cola en de High School-band Mr Knowitall. 30 aug van 20u30-04u De Balie, Kl. Gartmanplantsoen 10. Inl www.ClubInterbellum.nl Euros, from a recent sale, lay next to American currency in the cash register of Loaves & Fishes Cookshop June 15, 2008 in Bridgehampton, in the Hamptons section of Long Island, New York. Like several Hampton retailers, they have begun accepting Euros as payment, catering to the large amounts of visiting Europeans and the weak dollar. This is the first year they are doing so. Annie Tritt/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP

Amsterdam

De dollar heeft een groot identiteitsprobleem. Niemand wil ze meer, de greenbacks uit het land van de voorheen onbegrensde mogelijkheden. Wat heeft het vallen van de wereldmunt voor invloed op ons dagelijks bestaan? Club Interbellum doet de dollar op 30 augustus uitgeleide met een avond vol debatten, columns, muziek en films. De avond wordt afgesloten met een all American High School Prom met punch, popcorn, cola en de High School-band Mr Knowitall.

30 aug van 20u30-04u De Balie, Kl. Gartmanplantsoen 10. Inl www.ClubInterbellum.nl