Festival De Beschaving

Festival De Beschaving Utrecht Festival De Beschaving belooft een oase van muziek, theater en comedy als remedie tegen het hectische bestaan in de stad. Ook is het een alternatief voor het cultureel aanbod op Lowlands, georganiseerd door bureau The Alternative dat praktisch alle bands vertegenwoordigt die niet op Lowlands stonden. Daar zit heel veel interessants tussen: Adam Green, Air Traffic, Babyshambles (als ze komen…), Das Pop, Friska Viljor, Gram, I Am Kloot, Milow, Mogwai, The Cribs, The Dodos, Voicst en vele anderen. 30 aug terrein Vredenburg Leidsche Rijn. Inl www.debeschaving.nl British singer Pete Doherty of the band Babyshambles performs 22 January 2008 at the Live Music Hall in Cologne, western Germany. This concert replaces a performance which was cancelled in November 2007. AFP PHOTO DDP/ HENNING KAISER GERMANY OUT AFP

Utrecht

Festival De Beschaving belooft een oase van muziek, theater en comedy als remedie tegen het hectische bestaan in de stad. Ook is het een alternatief voor het cultureel aanbod op Lowlands, georganiseerd door bureau The Alternative dat praktisch alle bands vertegenwoordigt die niet op Lowlands stonden. Daar zit heel veel interessants tussen: Adam Green, Air Traffic, Babyshambles (als ze komen…), Das Pop, Friska Viljor, Gram, I Am Kloot, Milow, Mogwai, The Cribs, The Dodos, Voicst en vele anderen.

30 aug terrein Vredenburg Leidsche Rijn. Inl www.debeschaving.nl