Faustiaans spel

Faustiaans spel Sittard Lara Schnitger (1969, Haarlem) werkt in Dance witches Dance in Het Domein voor het eerst samen met de performancegroep My Barbarian. In haar doeksculpturen zijn veel personages vrouwen, waarvan verschillende kanten en types worden belicht en speelt seksualiteit een rol. Tegelijkertijd toont Serge Onnen (1965, Parijs) op het voorplein de installatie Counterfeiterphilantrope, een kijkdoos die als ruimte dient voor zijn tekeningen met animatietechnieken. T/m 30 nov Het Domein, Kapittelstraat 6. Di-zo 11-17u, 31 aug is op de ASOR-uitmarkt vanaf 12u30 een performance met Schnitger

Sittard

Lara Schnitger (1969, Haarlem) werkt in Dance witches Dance in Het Domein voor het eerst samen met de performancegroep My Barbarian. In haar doeksculpturen zijn veel personages vrouwen, waarvan verschillende kanten en types worden belicht en speelt seksualiteit een rol. Tegelijkertijd toont Serge Onnen (1965, Parijs) op het voorplein de installatie Counterfeiterphilantrope, een kijkdoos die als ruimte dient voor zijn tekeningen met animatietechnieken.

T/m 30 nov Het Domein, Kapittelstraat 6. Di-zo 11-17u, 31 aug is op de ASOR-uitmarkt vanaf 12u30 een performance met Schnitger