De Barmhartige Samaritaan

De Barmhartige Samaritaan Amsterdam Zes kunstenaars werd gevraagd een hedendaagse interpretatie te geven van het bijbelse verhaal de Barmhartige Samaritaan. Wat betekent barmhartigheid in deze tijd? Wat zet ons vandaag de dag aan tot helpen? Cuny Janssen, Jeroen Kooijmans, Klaske Oenema, Julika Rudelius en Maria Barnas presenteren in samenwerking met Nathalie Bruys in de Corvershof, een diaconie uit de zeventiende eeuw, hun associaties met dit thema en snijden hierbij ook actuele vraagstukken aan als immigratie en illegaliteit. T/m 12 oktober de Corvershof, Nwe Herengracht 18. Do-zo 12-18u
De Barmhartige Samaritaan Amsterdam Zes kunstenaars werd gevraagd een hedendaagse interpretatie te geven van het bijbelse verhaal de Barmhartige Samaritaan. Wat betekent barmhartigheid in deze tijd? Wat zet ons vandaag de dag aan tot helpen? Cuny Janssen, Jeroen Kooijmans, Klaske Oenema, Julika Rudelius en Maria Barnas presenteren in samenwerking met Nathalie Bruys in de Corvershof, een diaconie uit de zeventiende eeuw, hun associaties met dit thema en snijden hierbij ook actuele vraagstukken aan als immigratie en illegaliteit. T/m 12 oktober de Corvershof, Nwe Herengracht 18. Do-zo 12-18u

Amsterdam

Zes kunstenaars werd gevraagd een hedendaagse interpretatie te geven van het bijbelse verhaal de Barmhartige Samaritaan. Wat betekent barmhartigheid in deze tijd? Wat zet ons vandaag de dag aan tot helpen? Cuny Janssen, Jeroen Kooijmans, Klaske Oenema, Julika Rudelius en Maria Barnas presenteren in samenwerking met Nathalie Bruys in de Corvershof, een diaconie uit de zeventiende eeuw, hun associaties met dit thema en snijden hierbij ook actuele vraagstukken aan als immigratie en illegaliteit.

T/m 12 oktober de Corvershof, Nwe Herengracht 18. Do-zo 12-18u