Cowon, vers van de IFA

Cowon, vers van de IFA hebben Marc Hijink De eerste nieuwtjes druppelen binnen van Europa’s grootste gadgetbeurs, de IFA. De persconferenties in Berlijn worden gedomineerd door nieuwe platte tv-schermen van Sharp, Philips, JVC, LG, Sony enSamsung. Daarover later meer. Eerst aandacht voor een kleiner scherm: de Cowon S9 met ook een ingebouwde tv-tuner heeft. Die werkt helaas alleen met T-DMB netwerken (nog niet in Nederland), maar biedt wel 32 GB opslagruimte, een 3,3 inch scherm en een 500 MHz processor die elk denkbaar mediaformaat afspeelt, ook xvid tot ogg, om maar eens wat te noemen. Mocht je van plan zijn de IFA te bezoeken, houd er dan rekening mee dat ook fabrikanten als Siemens en Miele er hun wasmachines, magnetrons en espressomachines demonstreren. Witgoed als gadget: volgens IFA is het dé nieuwe trend. Marc Hijink Volg het nieuws van de IFA op nrc.nl/hebben

De eerste nieuwtjes druppelen binnen van Europa’s grootste gadgetbeurs, de IFA. De persconferenties in Berlijn worden gedomineerd door nieuwe platte tv-schermen van Sharp, Philips, JVC, LG, Sony enSamsung. Daarover later meer.

Eerst aandacht voor een kleiner scherm: de Cowon S9 met ook een ingebouwde tv-tuner heeft. Die werkt helaas alleen met T-DMB netwerken (nog niet in Nederland), maar biedt wel 32 GB opslagruimte, een 3,3 inch scherm en een 500 MHz processor die elk denkbaar mediaformaat afspeelt, ook xvid tot ogg, om maar eens wat te noemen.

Mocht je van plan zijn de IFA te bezoeken, houd er dan rekening mee dat ook fabrikanten als Siemens en Miele er hun wasmachines, magnetrons en espressomachines demonstreren. Witgoed als gadget: volgens IFA is het dé nieuwe trend.

Marc Hijink

Volg het nieuws van de IFA op nrc.nl/hebben

    • Marc Hijink