Africa in the Picture

Africa in the Picture Amsterdam Van 3 t/m 10 september is de 11de editie van het Africa in the Picture Film Festival. ‘Leadership’ is een centraal thema op het festival dat ruim 50 films vertoont uit Afrika en van Afrikaanse regisseurs. Niet alleen politici vechten om leiderschap, ook muzikanten moeten blijven vechten. Dit jaar is er een uitgebreide selectie muziekfilms, van hiphop tot rumba en van opera tot steelpan. Het Ketelhuis, Westergasfabriekterrein, Amsterdam. Tevens festivalfilms in Amsterdam Zuidoost, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Breda, Nijmegen en Den Bosch. Inl www.africainthepicture.nl

Amsterdam

Van 3 t/m 10 september is de 11de editie van het Africa in the Picture Film Festival. ‘Leadership’ is een centraal thema op het festival dat ruim 50 films vertoont uit Afrika en van Afrikaanse regisseurs. Niet alleen politici vechten om leiderschap, ook muzikanten moeten blijven vechten. Dit jaar is er een uitgebreide selectie muziekfilms, van hiphop tot rumba en van opera tot steelpan.

Het Ketelhuis, Westergasfabriekterrein, Amsterdam. Tevens festivalfilms in Amsterdam Zuidoost, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Breda, Nijmegen en Den Bosch. Inl www.africainthepicture.nl