4 versienen

Fout kussen

Borduurwerk

www.ikenroos.nl, op = op!

Bonte schorten, een schaal met een wild zwijn erop en ontzettend foute broches, met héél veel roosjes, ruitjes en engeltjes. Fout ja, maar zó fout dat het weer kan. Je vindt het op www.ikenroos.nl. De site is vernoemd naar initiatiefnemer Roos Franssen. Wat ze verkoopt is enkel via de webwinkel te verkrijgen, en van elk product is slechts één exemplaar. Zo weet je zeker dat niemand anders dat geborduurde Heidi-kussen op de bank heeft liggen. Roos maakt, vermaakt en versiert haar producten achter de naaimachine op haar zolderkamer c.q. atelier. Iedere eerste zaterdag van de maand wordt de online voorraad aangevuld met nieuw spul. Alles ‘hangt’ in lijstjes aan de muur van het online winkeltje, waar langzaam steeds meer 'verkocht' lintjes over de producten verschijnen. Dat krijg je wanneer er van alles maar één is. Het is uniek, en daarom: op = op! (MR)

Met bijdragen van Carola Janssen, Marije Ravelli en David Vlietstra,