2 knippen

Pizzagadget

Geen geklungel met je pizza

tinyurl.com/636rks, zo’n 13 euro, exclusief verzendkosten, met tien jaar garantie

Als je geen zin hebt om te koken, bestel je gewoon een pizza – lekker en makkelijk. Het enige dat je dan nog hoeft te doen, is de pizza in stukken snijden, want die is lang niet altijd voorgesneden. Als je dit met een mes doet, trek je de topping eraf en zit je vaak in het karton te snijden. Met de Pizza Pro ‘pizzaschaar’ heb je dat geklungel niet meer. Het is een makkelijke gadget, die bestaat uit een schaar en een spatel. Je knipt de pizza in mooie gelijke punten en er blijft vanzelf een punt op de spatel liggen, die je zo eenvoudig kunt serveren. De Pizza Pro kan in de vaatwasser en past in een gewone keukenla. Het is een robuust ding, waar ook nog eens tien jaar garantie op zit. Hij werkt voor zowel rechts- als linkshandigen en je betaalt er 20 dollar voor. Dat is zo’n 13 euro. (DV)